Norton Road | Stourbridge

  • Client: Camphill Village Trust
  • Location: Stourbridge
  • Value: £1,200,000

This scheme comprises of three buildings (new build and extensions) at No. 4 Norton Road: a new building single storey pavilion to create 5No. apartments, remodelling of the existing Berith House to create 4No. apartments and the demolition of the existing garage and a new build social space linked to Bossert House.

ESD were been appointed by Camphill Village Trust to provide the full M&E detailed design and on site construction duties prior to final handover. The proposed scheme included for individual metered cold water / gas / electric supplies to each dwelling, highly efficient condensing combi boilers, LED lighting, warden call, fire alarm and external lighting.

The building was successfully handed over in November 2016.

  • 9No new residential apartments, mixture of new build & refurbishment
  • Extended social space and surrounding landscape
  • User friendly controls for each apartment for heating and hot water
  • Warden call system throughout linked to Berith House and The Pavillion

Contact Us

Please fill out the form below to contact one of our experienced team members and they’ll give you a call back.